Menu

Troye Sivan

Troye Sivan

Troye Sivan heeft zijn 'Something To Give Each Other 2024 Tour' aangekondigd waarmee hij door Europa en het Verenigd Koninkrijk reist. Op donderdag 20 juni geeft de Australische singer-songwriter een concert in Amsterdam. Wegens de grote vraag naar kaarten is de show van de AFAS Live naar Ziggo Dome verplaatst. De reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Early Entry VIP Package

Meer info Koop nu € 144,48

Incl. btw en servicekosten

Early Entry VIP Package

  • Een staanplaats ticket om Troye Sivan live te zien!
  • Early Entry tot de zaal, naar binnen voor reguliere bezoekers*
  • Een gesigneerde Troye Sivan tour poster
  • Exclusief VIP merchandise item
  • Limited edition tour laminate & lanyard, als aandenken aan de avond
  • Mogelijkheid tot publieksvrij merchandise shoppen (indien mogelijk)
  • Eventmedewerkers ter plaatse & merchandise ophaalpunt

* Let op: er is géén apart vak voor Early Entry pakkethouders. Dit pakket zorgt ervoor dat je als eerst de zaalvloer betreedt. Na opening reguliere deuren sluiten reguliere bezoekers aan.

Meer over Troye Sivan

Troye Sivan heeft zijn grootste Europese headline tour tot nu toe aangekondigd die in mei en juni plaatsvindt, ter ondersteuning van het bejubelde album "Something to Give Each Other". De tour van 17 data gaat op 29 mei in Portugal van start in het Coliseu dos Recreios in Lissabon met daarna nog shows en festivals in Spanje, Zweden, Denemarken, Tsjechië, Duitsland, Zwitserland, Nederland, Schotland, Ierland en eindigt in de iconische OVO Arena Wembley en de Utilita Arena in Birmingham.

De debuutsingle van zijn nieuwste album "Rush" heeft twee Grammy-nominaties ontvangen. Daarnaast heeft Troye Sivan de afgelopen maand maar liefst vier ARIA Awards gewonnen, waaronder 'Best Solo Artist' en 'Song of The Year' ("Rush"). Geprezen door de Guardian als "Een van de beste en meest kenmerkende popalbums van dit jaar" en gevierd door Rolling Stones als "Een onberispelijk stukje pophemel" belooft de Something To Give Each Other Tour naar verwachting de grootste, gedurfdste en meest stralende tour van Troye Sivan tot nu toe te worden. Het album werd vergezeld door drie meeslepende muziekvideo's die viraal gingen op sociale media. GQ ging zelfs zo ver door te zeggen dat Troye Sivan laat zien hoe we muziekvideo's nieuw leven kunnen inblazen. "Something to Give Each Other", dat sinds de release 650 miljoen albumstreams heeft behaald, debuteerde op #3 in Nederland, #4 in het Verenigd Koninkrijk en #9 in Duitsland, wat enkele van Sivans hoogste albumdebuten in zijn carrière markeert.

Stay Tuned

Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat jij als eerste op de hoogte bent.

Schrijf je nu in!