Menu

Over ons

Onze geschiedenis

Tuned Hospitality is de hospitality afdeling van Mojo Concert B.V. Ons team heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in hospitality en biedt naast VIP-arrangementen ook fanpakketten aan. Deze arrangementen voeren wij uit bij concerten en andere liveshows in de grootste locaties van Nederland: Ziggo Dome, AFAS Live, Johan Cruijff ArenA, Rotterdam Ahoy en GelreDome.

Tuned Hospitality is officieel partner van Live Nation, MOJO, AFAS Live en de Ziggo Dome.

Iedere bezoeker heeft andere behoeftes en daarom maken wij onderscheid tussen VIP-arrangementen en fanpakketten. Bij VIP kun je denken aan een heerlijk diner, onbeperkte dranken en een fantastisch aangeklede lounge. Ben jij een échte fan en wil je het concert van zo dichtbij mogelijk meemaken? Kies dan voor een Hot Ticket of Early Entry pakket met o.a. exclusieve merchandise.

Wat wij doen

Wij zijn aanwezig bij shows door heel Nederland, hieronder vind je enkele van onze werkzaamheden.

Ziggo Dome

VIP-arrangementen bij concerten van: Adele, Robbie Williams, John Legend, Barbara Streisand, Michael Bublé en Neil Diamond. Ook organiseren we fanpakketten bij o.a. Harry Styles, Dua Lipa, KISS, Ariana Grande en Chris Brown.

Rotterdam Ahoy

Diverse evenementen, zoals: NN North Sea Jazz Festival, Cirque du Soleil, Night of the Proms and Symphonica in Rosso.

AFAS Live

In AFAS Live verzorgen wij regelmatig loge arrangementen bij concerten van verschillende artiesten, zoals: Sam Smith, Sting, Simple Minds en Bob Dylan.

Johan Cruijff ArenA

Ook bij de stadiontours zijn wij aanwezig, denk aan shows zoals Céline Dion, One Direction, Beyoncé, George Michael, U2, The Rolling Stones en Madonna.

GelreDome

In Arnhem hebben we arrangementen verzorgd bij de concerten van Anouk, Marco Borsato, Lady Gaga, Volbeat en Tina Turner.

VIP én fan!

Met onze arrangementen heb je altijd voordelen en zorgen we ervoor dat jij een avond hebt om nooit te vergeten!

Een paar voorbeelden van mogelijke arrangementen. Een warm welkom in een sfeervolle lounge met jouw (zakelijke) gasten, een heerlijk diner, vroege toegang tot het concert van jouw favoriete artiest, de beste plaatsen met een buitengewoon uitzicht op het podium.

Wij verwelkomen jou en jouw gasten graag op één van onze evenementen en zorgen ervoor dat het een avond wordt om nooit te vergeten. Werp een blik op onze agenda om per artiest de beschikbare arrangementen te bekijken.

Veel plezier!

In samenwerking met:

Stay Tuned

Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat jij als eerste op de hoogte bent.

Schrijf je nu in!