Menu

Asake

Asake

Op dinsdag 24 september 2024 geeft de Nigeriaanse zanger en songwriter Asake een concert in de AFAS Live.

Early Entry VIP Package

Meer info Koop nu € 196,-

Incl. btw en servicekosten

Early Entry VIP Package

  • Een Golden Circle ticket om Asake live te zien!
  • Early Entry tot de Golden Circle, naar binnen voor reguliere Golden Circle kaartkopers*
  • Limited edition VIP tour lithograph

* Let op: er is geen apart vak voor Early Entry pakketkopers. Dit pakket zorgt ervoor dat je als eerst de Golden Circle betreedt. Na opening deuren sluiten reguliere Golden Circle kaartkopers in hetzelfde vak aan.

  • Exclusief VIP Cadeau item
  • VIP laminate & lanyard, als aandenken aan de avond
  • Mogelijkheid tot merchandise shoppen voorafgaand aan de show (indien beschikbaar)
  • Eventmedewerkers ter plaatse & merchandise ophaalpunt

Meer over Asake

Asake brak in 2023 definitief door met zijn tv-debuut in The Tonight Show van Jimmy Fallon, waar hij een bijzondere uitvoering gaf van "Yoga" en "Organise". Vervolgens bracht hij zijn tweede album Work Of Art uit, dat in slechts 4 maanden meer dan 1,75 miljard streams behaalde. Het album debuteerde op #4 op de Billboard World Albums Chart en #66 op de Billboard 200. The New York Times noemde Work of Art het #1 album van het jaar. Asake verdiende zijn eerste Grammy-nominatie ooit in 2024 voor "Amapiano" in de categorie Best African Music Performance.

Asake verkocht shows uit in de O2 Arena in Londen en het Barclays Center in New York en gaf shows over de hele wereld. Hij werkte samen met de beroemde zangeres/songwriter H.E.R. voor de "Lonely At The Top" (Remix) – het originele nummer was het eerste lied ooit dat 100 miljoen streams behaalde op Audiomack, waarmee hij zichzelf vestigde als Artist of the Year, en is het langst op #1 genoteerde nummer in Nigeria.

Asake brak door in 2022 met zijn debuutalbum Mr. Money With The Vibe. Met nummers als "Joha", "Terminator", "PBUY" en "Sungba" ft. Burna Boy vestigde het album het record als het hoogst genoteerde Nigeriaanse debuutalbum aller tijden. The New York Times, Rolling Stone, NPR, Pitchfork, The FACE en meer plaatsten het album bovenaan hun 'Best of 2022' lijsten, waarbij Rolling Stone vermelde: "he has become one of Nigeria’s biggest
breakout stars in recent years”.

Stay Tuned

Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat jij als eerste op de hoogte bent.

Schrijf je nu in!