Menu

Tate McRae

Tate McRae

Vandaag kondigt de multi-platina singer-songwriter Tate McRae haar tweede album 'THINK LATER' aan en een gelijknamige wereldwijde tour in 2024. Als onderdeel van de tour treedt ze op in AFAS Live op maandag 29 april. De kaartverkoop voor het concert is ondertussen gestart via Ticketmaster.

VIP SOUNDCHECK + Q&A PACKAGE

Meer info Uitverkocht

Incl. btw en servicekosten

VIP SOUNDCHECK + Q&A PACKAGE

- Een Golden Circle ticket met Early Entry

- Geniet voorafgaand aan de show van toegang tot de Soundcheck Party en Q&A met Tate McRae

- Één VIP-merchandise item, geselecteerd door Tate McRae, met snoepgoed

- Één exclusieve VIP tour poster met exclusieve Tate McRae content

- Één VIP-laminate als aandenken aan de avond

- Vroege toegang tot de locatie

- Fotomoment voor het VIP-decor om de avond te vieren*

- Mogelijkheid om vroege merchandise te kopen (waar beschikbaar)

- Eventmedewerkers ter plaatse & merchandise ophaalpunt

* Geen deelname van artiesten

Meer over Tate McRae

Tate McRae's tweede album THINK LATER komt op 8 december uit. THINK LATER en de daarop staande nummers zijn geproduceerd met hitmaker Ryan Tedder (Taylor Swift, Beyoncé) en zijn doordrenkt van pop-appeal en aanstekelijke melodieën. Deze nieuwe verzameling nummers toont Tate's grenzeloze vocale talent, haar evolutie als songwriter en het verkent de herkenbare gevoelens van verliefd worden en het omarmen van de rauwe emoties die je ervaart als gevolg van het laten leiden van je intuïtie en hart.

THINK LATER bevat Tate's nieuwste single "greedy", die de ster haar eerste #1 op de Spotify Global-lijst opleverde en tevens de top 10 op de Billboard Global 200-lijst haalde met een derde plaats. Het zelfverzekerde, hypnotiserende nummer heeft tot nu toe meer dan 313 miljoen streams behaald, bereikte de 14e plaats op de Hot 100 en werd #1 meest toegevoegde track aan de Top 40 en Hot AC-radio bij de release. Met haar grootste debuut tot nu toe wordt "greedy" omschreven als "een artistiek keerpunt... een voortstuwend, zelfbekrachtigend anthem dat is gebouwd met popmuziek als haakje, dat McRae laat afwisselen met falsetto en ondertussen onwankelbaar zelfvertrouwen uitstraalt", aldus Billboard.

Stay Tuned

Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat jij als eerste op de hoogte bent.

Schrijf je nu in!