Menu

RUSS

RUSS

Op zondag 10 november speelt de Amerikaanse rapper Russ een show in AFAS Live in Amsterdam. De show is onderdeel van zijn It Was You All Along Europe Tour.

VIP First Entry Package

Meer info Koop nu € 169,12

Incl. btw en servicekosten

VIP First Entry Package

  • Een reguliere staanplaats
  • Een exclusief merchandise pakket samengesteld door Russ
  • Een VIP laminate, als aandenken aan de avond
  • Early Entry tot de locatie (indien mogelijk)
  • Eerste toegang tot merchandise shopping (indien mogelijk)
  • Eventmedewerkers ter plaatse

LET OP: DIT VIP PAKKET BEVAT GEEN MEET & GREET. ER IS GEEN ARTIEST BETROKKEN BIJ DT PAKKET.

Meer over RUSS

De rapper, singer-songwriter en producer Russ is één van de meest populaire Amerikaanse rappers van dit moment. Hij speelt in uitverkochte arena's in de VS en ook internationaal zet hij steeds meer voet aan de grond. In de afgelopen tien jaar heeft Russ een uitgebreide muziekcatalogus opgebouwd die goed is voor meer dan 22 miljard streams en meer dan 25 miljoen verkochte singles. Zijn hits 'What They Want' en 'Losin Control' leveren hem vele honderden miljoenen streams en views op. In totaal bracht Russ al zestien volledige albums uit waarvan hij zo goed als al de muziek zelf produceerde.

In 2019 bracht Russ zijn eerste boek uit met de titel 'IT’S ALL IN YOUR HEAD'. Het boek was een grote hit en bestseller in Amerika. Onlangs kondigde hij zijn tweede boek aan: 'It Was You All Along', dat uitkomt op 4 juni. Het vervolg op zijn eerste boek steeg na aankondiging direct naar nummer acht op pre-sale lijst van Amazon.

Zijn meest recente album, 'SANTIAGO', verscheen vorig jaar en kwam binnen op nummer 12 in de Billboard 200 albums chart. Zijn nieuwste EP genaamd 'That's My Girl & Tired' verscheen deze maand.

Stay Tuned

Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat jij als eerste op de hoogte bent.

Schrijf je nu in!