Menu

Pinkpop

Pinkpop

Pinkpop vindt dit jaar plaats op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023 op het evenemententerrein Megaland in Landgraaf. Het volledige programma is compleet en is in te zien op www.pinkpop.nl.

Wilhelmina Sky Deck (3 dagen)

Meer info Koop nu € 840.00

incl. btw en servicekosten

Wilhelmina Sky Deck (Vrijdag)

Meer info Koop nu € 370.00

incl. btw en servicekosten

Wilhelmina Sky Deck (Zaterdag)

Meer info Koop nu € 370,00

incl. btw en servicekosten

Wilhelmina Sky Deck (Zondag)

Meer info Koop nu € 370,00

incl. btw en servicekosten

Meer over Pinkpop

Sinds 1990 staat Pinkpop in het Groot Guinness Book Of Records als het oudste onafgebroken georganiseerde popfestival. De eerste editie vond plaats op 18 mei 1970 in Geleen. Na zeventien edities op die locatie, verplaatste het festival zich eenmalig naar Baarlo, waarna het vanaf 1988 definitief neerstreek op evenemententerrein Megaland in Landgraaf.

De reguliere kaartverkoop voor Pinkpop 2023 is online. Het enige officiële verkoopkanaal is Ticketmaster. Weekendtickets incl. camping: €275 (incl. €10 servicekosten) en dagtickets: €135 (incl. €10 servicekosten). Na het succes van de afgelopen editie zijn er ook dit jaar Sky Deck arrangementen en Glampink accommodaties beschikbaar. Het dag-arrangement voor het Wilhelmina Sky Deck is op zaterdag reeds uitverkocht en ook de Glampink accommodaties zijn voor 85% vergeven.

Stay Tuned

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en optredens.

Schrijf je nu in!