Menu

NAS

NAS

Op dinsdag 5 november komt de legendarische rapper Nas naar AFAS Live om het 30-jarig bestaan van zijn iconische album 'Illmatic' te vieren.

NAS Illmatic 30 Year Anniversary Tour Package

Meer info Koop nu € 212,80

Incl. btw en servicekosten

NAS Illmatic 30 Year Anniversary Tour Package

  • Een reguliere staanplaats
  • Early Entry tot de locatie*
  • Speciale NAS dobbelstenen set

* Let op: er is géén apart vak aanwezig voor Early Entry pakkethouders. Dit pakket zorgt ervoor dat je als eerste de zaalvloer betreedt. Na opening deuren sluiten reguliere kaartkopers in hetzelfde vak aan.

  • Tour laminate & lanyard, als aandenken aan jouw avond
  • Limited edition Illmac 30-jarig jubileum tour poster
  • Speciaal ontworpen Illmatic 30-jarig jubileum shirt met lange mouwen
  • Beperkte beschikbaarheid

Meer over NAS

Vandaag is het precies 30 jaar geleden dat de toen 20-jarige Nas het album 'Illmatic' uitbracht. De plaat wordt algemeen beschouwd als een van de grootste en meest invloedrijke hiphopalbums aller tijden. Ter viering van het 30-jarig jubileum van de plaat doet de legende uit Queensbridge op dinsdag 5 november AFAS Live aan tijdens een 15-daagse tour door de EU en UK. Tijdens de tour zal Nas zijn iconische debuut-LP Illmatic integraal uitvoeren.

Nas herdacht ook het 30-jarig jubileum van Illmatic met de release van een nieuw nummer, 'Define My Name', geproduceerd door DJ Premier – die een handvol nummers produceerde op de tijdloze klassieker ('N.Y. State of Mind,' 'Represent,' 'Memory Lane (Sittin' in da Park)').

Illmatic is niet alleen een van de beste hiphopalbums, maar ook een van de beste platen in elk genre. Elke bar van Nas is persoonlijk, doelgericht en geladen en schetst een levendig beeld van wat het betekende om op te groeien in New York in de jaren 90. Elke met samples beladen beat is onderscheidend en messcherp in zijn uitvoering, afkomstig van een dreamteam van productietalent van DJ Premier, Large Professor, Q-Tip, Pete Rock en L.E.S.

De platina RIAA-LP bevat moderne klassiekers als ‘N.Y State of Mind’, ‘Halftime, ‘The World Is Yours’ en ‘It Ain’t Hard to Tell’. Dertig jaar later blijft Illmatic de maatstaf voor hoe geweldig rap kan zijn.

Stay Tuned

Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat jij als eerste op de hoogte bent.

Schrijf je nu in!