Menu

Maroon 5

Maroon 5

De Amerikaanse band Maroon 5 heeft headline shows en festival data aangekondigd in het Verenigd Koninkrijk en Europa in 2023, waaronder een show in de Ziggo Dome in Amsterdam op zondag 25 juni. De kaartverkoop voor dit concert is inmiddels gestart.

Gold VIP

June 25, 2023
  • Een premium zitplaats
  • Een exclusieve VIP tour poster
  • Een VIP laminate & lanyard
  • Een exclusieve VIP tas
  • Eventmedewerkers ter plaatse & merchandise ophaalpunt

Waarde inbegrepen ticket: € 80,-

Incl. btw en servicekosten

Meer over Maroon 5

Maroon 5 staat niet alleen bekend als één van de meest solide bands in de popmuziek, maar ook als één van de grootste acts van de 21e eeuw. De band wist al snel fans en critici te overtuigen met hun hybride rock/R&B geluid dat ze introduceerde op hun debuutalbum ‘Songs About Jane’. De band uit Los Angeles heeft tot op heden drie GRAMMY® Awards, meer dan 90 miljoen verkochte albums en 550 miljoen verkochte singles wereldwijd op hun naam staan. Met hun muziek behaalden zij al gouden en platina certificaties in meer dan 35 landen.

Het meest recente studioalbum JORDI, dat uitkwam in de zomer van 2021, bevat de band’s laatste hitsingle ‘Beautiful Mistakes’ met Megan Thee Stallion. ‘Beautiful Mistakes’ was het #1 meest toegevoegde nummer in de Top 40 en Hot AC toen het op radio kwam. Tevens kwam de track in de Top 20 van de HOT 100, Top 40 en Hot AC hitlijsten. Op JORDI staan o.a. de meest recente hits ‘Nobody’s Love’ en ‘Memories’, welke meer dan 1 miljard Spotify streams behaalde en meer dan 700 miljoen keer werd bekeken op YouTube.

Stay Tuned

Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat jij als eerste op de hoogte bent.

Schrijf je nu in!