Menu

Marco Mengoni

Marco Mengoni

Op maandag 23 oktober komt de Italiaanse superster Marco Mengoni naar Nederland voor een show in AFAS Live. De ticketverkoop is inmiddels gestart via Ticketmaster.

Early Entry

  • Één staanplaatsticket om Marco Mengoni live te zien
  • Aparte entree tot de locatie
  • Early Entry* tot de locatie, naar binnen vóór reguliere bezoekers
  • Exclusief Marco Mengoni merchandise cadeau
  • Laminate en lanyard als aandenken aan de show
  • Mogelijkheid tot publieksvrij merchandise shoppen
  • Eventmedewerkers en hosts ter plaatse

* Let op: bij dit concert is géén speciaal Early Entry vak. Early Entry kaartkopers betreden als eerste de zaalvloer, reguliere kaartkopers sluiten na opening deuren aan.

Meer over Marco Mengoni

Marco Mengoni is een 34-jarige singer songwriter uit Italië. Hij bereikte eerste de spotlights met zijn deelname aan de Italiaanse versie van The X Factor. Met zijn sterke songs en indrukwekkende stemgeluid kwam hij als winnaar uit de bus. Een jaar later nam hij deel aan het prestigieuze Sanremo festival. Het liedjesfestival is wereldwijd bekend en vormde de start van de carrières van o.a. Andrea Bocelli en Eros Ramazzotti. Met zijn nummer 'Credimi ancora' wist Marco de 3de plek te behalen. In 2013 keerde hij terug op het festival en werd hij eerste met zijn song 'L'essenziale' waarmee hij vervolgens ook deel nam aan het Eurovisie songfestival.

Mengoni heeft zeven studio albums uitgebracht waarmee hij inmiddels 68 platina certificaties heeft behaald. Op de MTV European Music Awards wist hij de prijzen binnen te halen voor beste Italiaanse act en beste Europese act. Ook was hij de eerste Italiaanse artiest die ooit optrad op het vermaarde Billboard Film & Music festival in Los Angeles.

Stay Tuned

Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat jij als eerste op de hoogte bent.

Schrijf je nu in!