Menu

Kygo

Kygo

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op dinsdag 26 november een show in Ziggo Dome, Amsterdam. Het concert maakt deel uit van de Kygo World Tour.

Premium Seated VIP Package

Meer info Koop nu € 181,44

Incl. btw en servicekosten

Premium Seated VIP Package

 • Een premium zitplaats
 • Exclusieve Kygo tour poster
 • Limited edition Kygo VIP cadeau item
 • VIP laminate & lanyard, als aandenken aan jouw avond
 • Eventmedewerkers ter plaatse & merchandise ophaalpunt

GA Early Entry VIP Package

Meer info Koop nu € 164,64

Incl. btw en servicekosten

GA Early Entry VIP Package

 • Een reguliere staanplaats
 • Early Entry tot de zaalvloer, naar binnen voor reguliere bezoekers*
 • Exclusieve Kygo tour poster

* Let op: bij dit concert is géén speciaal Early Entry vak. Early Entry kaartkopers betreden als eerste de zaal, reguliere kaartkopers sluiten na opening deuren aan.

 • Limited edition Kygo VIP cadeau item
 • VIP laminate & lanyard, als aandenken aan jouw avond
 • Mogelijkheid tot merchandise shoppen voorafgaand aan de show (indien mogelijk)
 • Eventmedewerkers ter plaatse & merchandise ophaalpunt

Meer over Kygo

April 2024 heeft superster, producer en DJ Kygo het eerste deel van zijn wereldtournee aangekondigd waarmee hij in 2024 door Noord-Amerika, Europa en Groot-Brittannië reist. De tour, die 26 data bevat, wordt geproduceerd door Live Nation en gaat op zaterdag 7 september van start in Commerce City, CO op DICK'S Sporting Goods Park, met stops in Boston, Toronto, Chicago, Berlijn, Amsterdam, Parijs, Londen en meer. Kygo sluit zijn tournee op vrijdag 13 december af in Ierland, in de 3Arena in Dublin. Als de bestverkopende artiest van concerten in de dansmuziek markeert deel één van Kygo’s shows in 2024 zijn eerste tournee sinds 2018. Bij deze shows is zijn kenmerkende piano aanwezig, evenals strijkers, zangers en drummers. Speciale guests SOFI TUKKER, GRYFFIN, Sam Feldt, Zara Larsson, Klangkarussell, Hayla, Victoria Nadine en Vandelux reizen op verschillende data mee. De Kygo World Tour biedt optredens op iconische locaties over de hele wereld, waaronder in de Los Angeles Hollywood Bowl, het Barclays Center in Brooklyn en een show in zijn thuisstad Oslo in de Telenor Arena in Noorwegen. De aankondiging van de wereldtournee volgt op de release van Kygo’s nieuwe single, “For Life” ft. Zak Abel & Nile Rodgers.

Kygo, de artiestennaam van Kyrre Gørvell-Dahll, is een vooruitstrevende producer, dynamische DJ en invloedrijke wereldster. De Noorse muzikant brak in 2014 door bij het grote publiek toen zijn eerste eigen single ‘Firestone’ direct wereldwijd een hit werd. Met inmiddels meer dan 23 miljard cumulatieve wereldwijde audio- en videostreams heeft hij talloze streamingrecords gebroken. Kygo scoorde een van zijn grootste hits met het multiplatina nummer "It Ain't Me" (feat. Selena Gomez), dat de top 10 bereikte in de Billboard Hot 100 en wereldwijd meer dan 2,9 miljard streams haalde. In 2019 bracht Kygo "Higher Love" uit met Whitney Houston en genereerde nog eens 1,4 miljard gecombineerde streams/weergaven wereldwijd.

In 2020 bracht Kygo zijn geprezen derde album "Golden Hour" uit met daarop de anthems "Like It Is" (feat. Zara Larsson & Tyga), "Lose Somebody" (met OneRepublic), en "I'll Wait" (feat. Sasha Alex Sloan). Na "Golden Hour" bracht Kygo zijn remix uit van "What's Love Got To Do With It" van Tina Turner en "Hot Stuff" van Donna Summer, waarvoor hij lovende kritieken kreeg.
In 2022 trad Kygo op als headliner van Lollapalooza en Life Is Beautiful, gaf uitverkochte headliner shows in Madison Square Garden en het Ullevaal Stadion in Oslo en verraste zijn fans met de release van zijn vierde album "Thrill Of The Chase". Op dit album stonden o.a. de singles "Dancing Feet" (feat. DNCE), "Woke Up In Love" (met Gryffin feat. Calum Scott) en "Never Really Loved Me" (feat. Dean Lewis), het behaalde meer dan 1 miljard streams wereldwijd en debuteerde in de Top 5 van de Billboard Top Dance/Electronic Albums Chart. Dit jaar zet Kygo zijn reeks samenwerkingen voort met o.a. Ava Max voor zijn single 'Whatever', die het paar uitvoerde op Jimmy Kimmel Live!.

Stay Tuned

Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat jij als eerste op de hoogte bent.

Schrijf je nu in!