Menu

Joe Bonamassa

Joe Bonamassa

Joe Bonamassa geeft op vrijdag 12 april een concert in AFAS Live in Amsterdam. De kaartverkoop is gestart via Ticketmaster.

VIP Package

Meer info Uitverkocht

Incl. btw en servicekosten

VIP Package

  • Een premium zitplaats in de eerste 5 rijen om Joe Bonamassa live te zien*
  • Meet & Greet met Joe Bonamassa
  • Toegang tot de soundcheck

  • Exclusieve tourposter van de show
  • Mogelijkheid tot publieksvrij merchandise shoppen met een korting van 50%.

* VIP-pakket is uitsluitend te koop per 2 stuks.

Meer over Joe Bonamassa

De Amerikaanse bluesgitarist en -zanger komt met zijn band met gerenommeerde muzikanten en een set list met nieuwe nummers en favorieten uit zijn uitgebreide carrière. Bonamassa’s muzikale loopbaan is gestaag gegroeid in de loop der jaren en blijft zich versterken. Vorig jaar behaalde hij zijn zesentwintigste nummer 1 notering in de Billboard Blues albumlijst, een record.

Joe Bonamassa wordt erkend als een van de meest gevierde livemuzikanten van vandaag. Met onder meer drie Grammy nominaties en vier Blues Music Awards op zijn naam kan hij met recht een blues-rock superster genoemd worden. Hoewel hij nog maar halverwege de veertig is, heeft Bonamassa zich al gevestigd als een levende legende met een indrukwekkende catalogus die meerdere genres bestrijkt. Hij bracht meer dan 40 albums uit, zowel studio- en live-opnames, en is creatieve samenwerkingen aangegaan in zijprojecten zoals Black Country Communion en Rock Candy Funk Party.

Stay Tuned

Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat jij als eerste op de hoogte bent.

Schrijf je nu in!