Menu

IVE - THE 1ST WORLD TOUR 'SHOW WHAT I HAVE'

IVE - THE 1ST WORLD TOUR 'SHOW WHAT I HAVE'

Op donderdag 13 juni komt K-pop sensatie IVE voor het eerst naar Nederland voor een show in de Ziggo Dome. De ticketverkoop loopt via ticketmaster.nl.

IVE SOUNDCHECK VIP EXPERIENCE

Meer info Koop nu € 365,-

Incl. btw en servicekosten

IVE SOUNDCHECK VIP EXPERIENCE

- Een premium zitplaats voor de show

- Early Entry tot de locatie

- Toegang tot de IVE soundcheck voorafgaand aan de show

- Exclusief VIP gift item

- VIP Laminate en lanyard

- Mogelijkheid tot early merchandise shoppen (indien mogelijk)

- Eventmedewerkers ter plaatse en merchandise ophaalpunt

Meer over IVE

De Koreaanse K-pop groep IVE bestaat uit 6 leden: Anyujin, Gaeul, Rei, Jangwonyoung, Liz en Leeseo. Hun eerste nummer "ELEVEN", dat werd uitgebracht op 1 december 2021, stond 7 dagen lang op nummer 1 in de Koreaanse hitlijsten en won 13 awards.

In april 2022 brachten ze hun tweede single "LOVE DIVE" uit, ook dit nummer behaalde hoge noteringen in de Koreaanse hitlijsten. In hetzelfde jaar bracht de groep ook het nummer 'After LIKE' uit, waarmee IVE voor de eerste keer een 'Million Seller' werd. Deze 3 nummers gaven IVE in totaal 37 prijzen in verschillende Koreaanse muziekshows.

In 2023 verkocht IVE's eerste album genaamd "I've IVE" meer dan 1,1 miljoen exemplaren in de eerste week en de nummers "Kitsch" en "I AM" wonnen 11 prijzen in Korea. Ook domineerden het album diverse belangrijke muzieklijsten in Korea. De laatste release van de groep is de EP genaamd "I’VE MINE", hiervan zijn meer dan 1,6 miljoen exemplaren verkocht. De tracks "Baddie", "Off The Record" en "Either Way" hebben hun populariteit bewezen door de top van de Koreaanse hitlijsten te bereiken.

Stay Tuned

Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat jij als eerste op de hoogte bent.

Schrijf je nu in!