Menu

ITZY

ITZY

De K-Pop groep ITZY heeft hun wereldtour "ITZY 2ND WORLD TOUR <BORN TO BE>" aangekondigd. De tour bestaat uit een reeks van optredens in 18 landen in Azië, Australië, Nieuw-Zeeland, Latijns-Amerika, Europa en Noord-Amerika. Met hun eerste uitverkochte tour in 2022 genaamd "ITZY 1st WORLD TOUR <CHECKMATE>", bezocht de groep alleen Noord-Amerika en Azië. "ITZY 2ND WORLD TOUR <BORN TO BE>" is dan ook het langverwachte eerste bezoek van de groep aan Latijns-Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Europa, Australië en Nieuw-Zeeland.

Soundcheck VIP Package Standing

Meer info Niet meer beschikbaar

Incl. btw en servicekosten

Soundcheck VIP Package Standing

  • Een staanplaats ticket in de Golden Circle om ITZY live te zien!
  • Early Entry tot de locatie*
  • Toegang tot de ITZY soundcheck voorafgaand aan de show

* Let op: er is géén apart vak aanwezig voor pakkethouders. Dit pakket zorgt ervoor dat je als eerste de Golden Circle betreedt. Na opening deuren sluiten reguliere Golden Circle kaartkopers in hetzelfde vak aan.

  • Exclusief VIP cadeau item
  • VIP laminate & lanyard als aandenken aan de avond
  • Mogelijkheid tot publieksvrij merchandise shoppen (indien mogelijk)
  • Eventmedewerkers ter plaatse & merchandise ophaalpunt

Meer over ITZY

Gevormd door de K-pop gigant JYP Entertainment in 2019, explodeerde ITZY in de K-Pop scene met hun debuutsingle "DALLA DALLA." De track stond op nummer 3 op de Billboard World Digital Song Sales Chart en haalde op de eerste dag 17,1 miljoen views op YouTube. Het nummer brak het record voor de meest bekeken K-pop debuut muziekvideo in de geschiedenis. De opvolgende EP van de groep, "WANNABE," stond op nummer 4 op de Song Sales Chart en was een van de top 10 K-pop nummers die wereldwijd trending waren op Spotify. ITZY's derde album, Not Shy, piekte op de Billboard Social 50 Chart op nummer 11 en de World Album chart op nummer 8.

Afgelopen zomer bracht ITZY hun 5e mini-album uit genaamd CHECKMATE. De EP nam de nummer 8 positie in op de Billboard 200 Chart. Verder werd de groep de 4e K-pop girl group die een top 10 notering behaalde op de Billboard 200. In juli 2023 bracht ITZY hun zevende EP KILL MY DOUBT uit, met nummers als “Bet On Me,” “None of My Business,” en fanfavoriet, “CAKE”.

Stay Tuned

Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat jij als eerste op de hoogte bent.

Schrijf je nu in!