Menu

Hatsune Miku

Hatsune Miku

Op woensdag 30 oktober 2024 komt de Japanse sensatie Hatsune Miku naar Nederland voor een Miku Expo show in AFAS Live. De ticketverkoop gaat via Ticketmaster.nl

Miku Expo VIP Package

Meer info Koop nu € 179,20

Incl. btw en servicekosten

Miku Expo VIP Package

  • Een reguliere staanplaats
  • Early Entry tot de locatie*
  • HATSUNE MIKU EXPO 2024 EUROPE laminate als aandenken aan de avond
  • HATSUNE MIKU 2024 EUROPE merchandise, exclusief ontworpen voor VIP pakketkopers

* Let op: er is géén apart vak voor dit pakket. Wanneer de deuren voor het reguliere publiek open gaan, sluit het reguliere publiek aan.

Meer over Hatsune Miku

Crunchyroll, de ultieme thuisbasis voor anime wereldwijd, en Crypton Future Media een muziektechnologiebedrijf gevestigd in Sapporo en officiële licentiegever van Hatsune Miku, kondigen vandaag de HATSUNE MIKU EXPO 2024 EUROPE tour aan, met shows in 6 Europeese steden: Londen, Brussel, Parijs, Amsterdam, Düsseldorf en Berlijn.

MIKU EXPO is een wereldwijde concerttournee waar fans de creatieve cultuur rondom Hatsune Miku live kunnen meemaken. De tour in 2024 staat in het teken van de 10e verjaardag van de MIKU EXPO tour.

Tour data:

  • Saturday 26th of October 2024 - London, OVO Arena Wembley
  • Monday 28th of October 2024 - Brussels, ING Arena
  • Tuesday 29th of October 2024 - Paris, Zénith
  • Wednesday 30st of October 2024 - Amsterdam, AFAS Live
  • Friday 1st of November 2024 - Düsseldorf, Mitsubishi Electric Halle
  • Saturday 2nd of November 2024 - Berlin, Verti Music Hall

Over Hatsune Miku:

Hatsune Miku is muzieksoftware ontwikkeld door Crypton Future Media, met deze software kan iedereen zijn computer kan laten zingen door teksten en melodieën in te voeren. Doordat een groot aantal gebruikers muziek creëerde met de software en hun muziek op internet plaatste, groeide Hatsune Miku al snel uit tot een cultureel fenomeen. Sindsdien heeft Hatsune Miku als personage veel aandacht gekregen en is ze op veel gebieden actief waaronder liveoptredens als virtuele zangeres over de hele wereld. Hatsune Miku is een 16-jarig meisje met gekleurd haar, ze heeft een unieke en wonderbaarlijke energie. Bij Miku Expo optredens wordt Hatsune tot leven gewekt middels 3D-weergave en haar repertoire wordt volledig gecreëerd door individuele makers, wat haar tot het eerste 'crowd-created' virtuele talent ter wereld maakt. Ondanks dat ze virtueel is, gaat ze samenwerkingen aan met bijvoorbeeld Lady Gaga en Pharrell Williams.

Stay Tuned

Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat jij als eerste op de hoogte bent.

Schrijf je nu in!