Menu

Deep Purple

Deep Purple

De iconische Britse hardrockband Deep Purple geeft op dinsdag 29 oktober een concert in Ziggo Dome Amsterdam. Het concert is onderdeel van de '=1 More Time Tour'. Special guest tijdens deze avond is de Amerikaanse rockband Jefferson Starship.

VIP Meet & Greet Package

Meer info Koop nu € 370,-

Incl. btw en servicekosten

VIP Meet & Greet Package

  • Één premium zitplaats om Deep Purple live te zien
  • Meet & Greet met de band member(s) (zonder Ian Gillan)
  • Foto met bandleden (zonder Ian Gillan)

Merchandise items worden op locatie uitgegeven. De praktische informatie wordt ongeveer 48 uur voorafgaand aan de show per e-mail gedeeld.

* Gasten mogen 1 persoonlijk item meenemen naar de Meet & Greet zodat de bandleden dit kunnen ondertekenen

  • 1 persoonlijk gesigneerd item*
  • Poster gesigneerd door alle bandleden
  • Exclusief VIP Merchandise item
  • Laminate en lanyard, als aandenken aan de avond

Meer over ARTIEST

Deep Purple kan zonder twijfel één van de meest invloedrijke rockbands van de vorige eeuw worden genoemd met meer dan 100 miljoen verkochte albums. Na een imposante carrière van meer dan 55 jaar, waarin de band o.a. 22 studioalbums uitbracht en werd opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame, brandt het vuur bij Deep Purple nog altijd: Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse en de onlangs aangesloten Simon McBridge gaan dit najaar opnieuw de grote podia langs in Europa.

Deep Purple heeft in de jaren zeventig hun stempel op de rockmuziek gedrukt als één van de pioniers van de hardrock. Met de albums Deep Purple In Rock, Machine Head en het live-album Made In Japan lanceerde de band zich naar de top van de hitlijsten. Ze scoorden vele hits en schreven ook een aantal echte klassiekers zoals Smoke On The Water en Child In Time. Zodoende is de band met meerdere noteringen al jarenlang een vaste waarde in de NPO Radio 2 Top 2000. De leden van Deep Purple zijn hun geluid echter altijd blijven ontwikkelen, wat een divers en indrukwekkend oeuvre opleverde.

Stay Tuned

Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat jij als eerste op de hoogte bent.

Schrijf je nu in!