Menu

Bouke and the Elvis Matters Band

Bouke and the Elvis Matters Band

Bouke & the ElvisMatters Band, winnaar van de succesvolle SBS6-muziekcompetitie ‘The Tribute - Battle of the Bands 2023, brengt met zijn 'It's Now Or Never' show op vrijdag 19 april 2024 een groots eerbetoon aan Elvis Presley. De kaartverkoop voor het concert in Ziggo Dome is direct gestart via Ticketmaster.

Business Seats excl. Diner

April 19, 2024
  • Zitplaats op de VIP-boulevard om Bouke and the Elvis Matters Band te zien*
  • Aparte VIP-entree tot de Ziggo Dome, naar binnen zonder rijen
  • Bewaakte garderobe
  • Ontvangst door een host met een welkomstdrankje
  • Toegang tot de afterparty in de lounge op de VIP-boulevard

* Deze stoelen bevinden zich op de bovenste rijen van de eerste ring.

Incl. btw en servicekosten

Meer over Bouke and the ElvisMatters Band

Afgelopen zaterdag werd de tributeband Bouke & the ElvisMatters Band bekroond als de grote winnaar van het tweede seizoen van The Tribute - Battle of the Bands en daarmee ook headliner van maar liefst drie uitverkochte concerten in Ziggo Dome op vrijdag 21 april, zaterdag 22 april en zondag 23 april 2023. Nog voor deze concerten plaatsvinden mag de zangtalent zijn terugkeer naar de Amsterdamse zaal aankondigen; op vrijdag 19 april 2024 geeft hij een groots eerbetoon aan Elvis met zijn 'It's Now Or Never' concert. "Dit is een jongensdroom die uitkomt. We're gonna make the King proud and rock the Ziggo Dome!" aldus Bouke Scholten.

De Drentse Bouke groeide op in een muzikale familie en begon op 18-jarige leeftijd met optreden. Het grote publiek maakte kennis met Bouke toen hij in 2009 het RTL4- programma 'Waar is Elvis?' won, eind 2014 de nummer één werd in de SBS6 TV-show 'The Winner Takes It All' en ook in 2019 de eerste plaats wist te behalen in 'ALL TOGETHER NOW' op RTL4.

Bouke blies tijdens 'The Tribute - Battle of the Bands 2023' zowel de vakjury als bijna een miljoen kijkers per aflevering omver met zijn zuivere stem die het geluid van Elvis evenaart. De fragmenten van onder andere zijn optredens 'In The Ghetto' en 'Suspicious Minds' zijn wereldwijd miljoenen keren bekeken en gedeeld op TikTok.

Stay Tuned

Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat jij als eerste op de hoogte bent.

Schrijf je nu in!