Menu

21 Savage

21 Savage

Op dinsdag 21 november 2023 komt 21 Savage naar AFAS Live voor de eerste exclusieve Nederlandse show in zijn carrière. Tickets zijn te verkrijgen op de website van Ticketmaster.

Diamond Package

Meer info Niet beschikbaar

Incl. btw en servicekosten

Diamond Package

  • 1x ticket voor de show
  • Eerder toegang tot de zaal
  • 21 Savage Jersey kledingstuk in gelimiteerde oplage (exclusief voor dit pakket, niet te verkrijgen bij de reguliere merch items)
  • Exclusief merchandise item (details volgen)
  • 21 Savage laminate
  • Voorrang bij de merchandise balie vóór reguliere bezoekers

Vrije plaatskeuze

21 Savage

De onderliggende boodschap in de raps van 21 Savage is duidelijk: terwijl andere rappers praten over de straten, is 21 Savage degene die zich erin bevindt. Terwijl sommige van zijn collega rappers kiezen voor experimentele sounds of de rol van feestvierder is Savage zijn stijl het beste te omschrijven als gefocust. Zijn kenmerkende monotone stemgeluid wankelt nooit, of hij nu de successen van zijn leven viert, of de donkere kanten van zijn verleden beschrijft.

In 2023 ondersteunde 21 Savage Drake tijdens zijn arena tour in de VS. Tot verrassing van velen werd tijdens deze tour duidelijk dat 21 Savage eindelijk een verblijfsvergunning voor buiten de Verenigde Staten had verkregen. Het vormt het startpunt van een reeks aan live concerten in Europa wat dit concert in AFAS Live nu al onmisbaar maakt voor hiphop liefhebbers.

Stay Tuned

Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat jij als eerste op de hoogte bent.

Schrijf je nu in!