Menu

Wu-Tang Clan & Nas

Wu-Tang Clan & Nas

Op dinsdag 6 juni slaan hiphop icons Wu-Tang Clan en Nas de handen ineen voor de 'NY State of Mind' tour in Ziggo Dome. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

Golden Circle Early Entry Package

June 6, 2023
  • Een staanplaatsticket in de Golden Circle
  • Early Entry tot de Golden Circle, vóórdat regulier publiek naar binnen gaat*
  • Speciaal ontworpen VIP-cadeau item

  • Concertticket als aandenken
  • Laminate en lanyard als aandenken aan de avond
  • Eventmedewerkers ter plaatse en merchandise afhaalpunt

Incl. btw en servicekosten

Meer over Wu-Tang Clan & Nas

De groep Wu-Tang Clan is ontstaan in Staten Island New York begin jaren '90, de clan, die hun naam haalt uit een martial arts film uit 1983 bestaat uit leden RZA, GZA, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, U-God, Masta Killa, Inspectah Deck, Cappadonna en de overleden Ol' Dirty Bastard (ODB). 

Al sinds het begin worden de producties gedragen door RZA. De beats worden gekenmerkt door samples van soul & funk iconen als Rick James en James Brown die vermengt worden met samples uit martial arts films. Het leverde de groep maar liefst 3-platina albums op. Al sinds het debut 'Enter The Wu-Tang (36 Chambers) staat Wu-Tang bekend om hun energieke live sets met alle leden op het podium. Tegenwoordig put de clan rijkelijk uit hun eigen discografie, maar komt er ook solowerk van de diverse leden voorbij. De culturele impact van Wu-Tang Clan door de jaren heen is immens en is inmiddels uitgebouwd tot een imperium dat alles bevat van kledinglijnen tot videogames, boeken en acteer carrières.

De heren van Wu-Tang komen niet allen maar nemen stadsgenoot Nas mee. Nas (Nasir Jones) bereikte voor het eerste het grote internationale publiek toen zijn track 'Halftime' werd gebruikt in de film Zebrahead (1992). Zijn eerste album 'Illmatic' werd al snel een platina plaat en word tot op de dag van vandaag beschouwd als een onmisbare klassieker in het hiphopgenre.

Nas maakte de afgelopen jaren indruk met zijn album serie 'King's Disease'. Het eerste deel won 'Best Rap Album' tijdens de Grammy's van 2021 en in 2022 verscheen een 3de deel. Met producer Hit-Boy op de beat laat Nas zien nog steeds net zo'n grote woordkunstenaar te zijn als in zijn begindagen als rapper. Ook live toont Nas geen sporen van ouderdom met energieke livesets die zijn hele discografie beslaan.

Stay Tuned

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en optredens.

Schrijf je nu in!