Menu

The Weeknd

The Weeknd

Wegens de grote vraag naar kaarten heeft Grammy Award-winnaar en multi-platina verkopende artiest The Weeknd zojuist een extra Nederlandse show toegevoegd aan de After Hours til Dawn Tour. Op vrijdag 23 juni 2023 geeft de Canadese zanger een tweede concert in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De kaartverkoop hiervan is inmiddels gestart.

Gold Hot Ticket

June 23, 2023
  • Best beschikbare zitplaats om The Weeknd live te zien
  • VIP laminate & bijpassende lanyard
  • Limited edition The Weeknd cadeau, speciaal voor VIP-gasten
  • Check-in door onze eventmedewerkers en hostess begeleiding

Incl. btw en servicekosten

Meer over The Weeknd

De tweede etappe van de tour begint op zaterdag 10 juni in het Etihad Stadium in Manchester met daarna stops in Europa en Latijns-Amerika, waaronder Stockholm, Amsterdam, Mexico-Stad en Rio De Janeiro. De tour eindigt op zondag 15 oktober in Estadio Bicentenario la Florida in Santiago in Chili. Extra data voor 2023 worden binnenkort nog aangekondigd.

Het uitverkochte Noord-Amerikaanse deel van deze stadion tour was een ongelooflijk succes, waarbij bezoekersrecords werden verbroken en heeft meer dan $130 miljoen dollar tot nu toe opgebracht.

Stay Tuned

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en optredens.

Schrijf je nu in!