Menu

Stadspark Live

Stadspark Live

Internationale superster Lionel Richie komt zondag 18 juni naar Groningen voor een optreden op Stadspark Live 2023. Ook Anouk, Selah Sue, S10, Gregory Porter en Son Mieux staan op het festival dat dit jaar voor de derde keer plaatsvindt op de voormalige drafbaan in het Stadspark. Naast deze acts worden er binnenkort nog twee namen aangekondigd om het muzikale programma rond te maken. Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.

Ticket de Luxe

Meer info Koop nu € 299,- Incl. btw en servicekosten

Ticket de Luxe

  • 1 ticket voor Stadspark Live
  • Naar binnen zonder rijen via een aparte entree
  • Je eigen parkeerplaats, dicht bij het stadspark (1 per 2 personen)
  • Toegang tot het VIP viewing deck met zicht op hoofdpodium*
  • Een hospitality area direct naast het VIP-deck
  • Onbeperkt drankjes in de hospitality area (bier, wijn, fris, koffie en thee)
  • Diverse lekkernijen gedurende de dag, bereid door chefkok Steven Klein Nijenhuis (Onder de Linden)

* Het VIP viewing deck is alleen toegankelijk per trap

Meer over Stadspark Live

Stadspark Live staat garant voor een heerlijke dag in het park met een fantastische en gemoedelijke sfeer voor jong en oud, goed eten en dito muziek dankzij een gevarieerd programma voor een breed publiek. De voorgaande twee edities waren er o.a. optredens van Sting, Simple Minds en Rag’n’Bone Man te zien.

De organisatie, MOJO en Groningen, hebben de lat hoog liggen en streven er ook dit jaar weer naar een editie neer te zetten die past bij de ambitie om verder uit te groeien tot een groots jaarlijks terugkerend festival. De presentatie is net als de voorgaande keren in handen van festival host Bert Visscher.

Stay Tuned

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en optredens.

Schrijf je nu in!