Menu

Slipknot

Slipknot

Na het laatste optreden in 2020 keert Slipknot volgend jaar terug naar Nederland. Op 13 juni 2023 komt de band naar de Ziggo Dome in Amsterdam tijdens ‘The End, So Far World Tour’ ter promotie van het nieuwste album ‘The End, So Far’. De kaartverkoop voor dit concert is inmiddels gestart.

Early Entry

June 13, 2023
  • Een staanplaats ticket
  • Early entry tot de zaal, voordat reguliere kaartkopers naar binnen gaan*
  • Limited Edition Slipknot cadeau item
  • VIP laminate and lanyard als aandenken aan de show
  • Event medewerkers ter plaatse en merchandise ophaalpunt

Waarde inbegrepen ticket: € 75,-

Incl. btw en servicekosten

Meer over Slipknot

Vorig jaar bracht Slipknot zijn zevende album ‘The End, So Far’ uit. Dit is de opvolger van de plaat ‘We Are Not Your Kind’, die in 2019 het licht zag. Afgelopen zomer reisde de band door Europa en vond in onder andere Zweden en Duitsland eigen festival ‘Knotfest’ plaats. Metal grootheden als Arch Enemy, Bring Me The Horizon, Nightwish en Cradle of Filth namen plaats op het podium. Tijdens de nieuwe tour in 2023 is ook Nederland aan de beurt voor een nieuwe show.

Er is geen band zoals Slipknot en de groep bewijst zichzelf al jaren als één van de meest unieke, ongelimiteerde bands die generaties weet raken. De groep uit Iowa werd opgericht in 1999 en bestormde langzaam de troon. Inmiddels sleepte Slipknot een Grammy award en 10 nominaties, 12 platina en 41 gouden platen, 8,5 miljoen streams en 3,5 biljoen wereldwijd in de wacht. Rolling Stone voegde het 2001 album ‘Iowa’ toe ‘The 100 Greatest Metal Albums of All Time’, The Ringer benoemde Slipknot tot de belangrijkste heavy band van hun tijdperk.

Stay Tuned

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en optredens.

Schrijf je nu in!