Menu

Post Malone

Post Malone

Vrijdag 19 mei 2023 en zaterdag 20 mei 2023 komt de legendarische rapper, producer, zanger, songwriter en muzikant Post Malone naar Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor het concert, dat deel uitmaakt van zijn Twelve Carat Tour, is direct van start gegaan.

Twelve Carat Early Entry VIP Package

May 19, 2023
  • Een staanplaatsticket in de Golden Circle
  • Early Entry tot de Golden Circle, vóórdat regulier publiek naar binnen gaat*
  • Exclusief VIP cadeau item
  • VIP laminate als aandenken aan de avond
  • Eventmedewerkers ter plaatse en merchandise afhaalpunt

Incl. btw en servicekosten

Meer over Post Malone

In 2022 deed Post Malone met zijn Twelve Carat Tour maar liefst 38 Amerikaanse steden aan en in hetzelfde jaar bracht Post Malone zijn succesvolle, alom geprezen, vierde studio album uit genaamd Twelve Carat Toothache. Dit jaar trapt het Amerikaanse multitalent de langverwachte Europese tour af in Oslo op zaterdag 22 april 2023.

Post Malone wordt tijdens zijn bezoek in Amsterdam bijgestaan door het populaire Amerikaanse hiphop-duo Rae Sremmurd. Naast deze special act, pakt Post Malone groots uit tijdens zijn concert met een indrukwekkend en uniek spektakel van licht, geluid en vuurwerk vanaf verschillende podia in de zaal.

Stay Tuned

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en optredens.

Schrijf je nu in!