Menu

NF

NF

Op zaterdag 30 september komt NF naar AFAS Live tijdens zijn 'HOPE TOUR'. De kaartverkoop is inmiddels gestart via Ticketmaster.

Early Entry Package

Meer info Uitverkocht

Incl. btw en servicekosten

Early Entry Package

  • Één staanplaatsticket
  • Early Entry* tot de locatie, naar binnen vóór reguliere bezoekers
  • Een VIP laminate als aandenken aan de show
  • Een exclusief merchandise item

* Let op: bij dit concert is géén speciaal Early Entry vak. Early Entry kaartkopers betreden als eerste de zaalvloer, reguliere kaartkopers sluiten na opening deuren aan.

Meer info over NF

NF is de artiestennaam van rapper en componist Nate Feuerstein uit Gladwin, Michigan. Feuerstein maakte een traumatische jeugd door waarin zijn ouders scheidden, de vriend van zijn moeder hem fysiek mishandelde en zijn moeder besloot uit het leven te stappen. Muziek was zijn ontsnapping en hij begon liedjes op te nemen op een karaokemachine, met instrumentals op de ene microfoon en zijn raps in de andere. Hij werd tweede in een landelijke rapcompetitie van het Fine Arts Festival in 2008 en de eerste in Michigan het jaar daarop. In 2010 bracht hij in eigen beheer een debuutalbum uit, Moments.

NF bracht de volgende twee jaar door met het zoeken naar een label en het werken met lokale producer Tommee Profitt in zijn studio; ze bedachten het nummer "Wake Up", dat Capitol Christian Music Group ervan overtuigde hem te contracteren. Zijn debuutalbum, Mansion, werd begin 2015 uitgebracht en bereikte nummer 62 in de Billboard 200.

De trauma's uit NF zijn jeugd hebben een prominente plek in zijn muziek, zijn album uit 2016 was toepasselijk 'Therapy Sessions' getiteld. NF staat aan de vooravond van de release van zijn nieuwe album 'HOPE' een album waarop hij vooruit durft te kijken en daar hoort ook een gelijknamige tour bij waarmee hij op 30 september de AFAS Live aandoet.

Stay Tuned

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en optredens.

Schrijf je nu in!