Menu

Macklemore

Macklemore

De Amerikaanse artiest Macklemore heeft laten weten dat hij op zondag 16 april 2023 in AFAS Live in Amsterdam zal optreden ter ondersteuning van zijn recent aangekondigde nieuwe album. De show maakt onderdeel uit van ‘The Ben Tour’ waarvoor kaarten via Ticketmaster worden verkocht.

Golden Circle Early Entry

Meer info Uitverkocht

Incl. btw en servicekosten

Golden Circle Early Entry

  • Een staanplaats ticket in de Golden Circle
  • Early Entry tot de vloer, naar binnen voor reguliere kaartkopers*
  • Limited edition Macklemore cadeau item
  • VIP laminate en lanyard als aandenken aan de show
  • Eventmedewerkers ter plaatse en merchandise ophaalpunt

* Let op: bij dit concert is géén speciaal Early Entry vak binnen de Golden Circle. Early Entry kaartkopers betreden als eerste de Golden Circle, reguliere kaartkopers sluiten na opening deuren aan.

Waarde inbegrepen ticket: €76,-

Meer over Macklemore

Macklemore is met 12,8 miljard gecombineerde streams een van de meest succesvolle artiesten aller tijden. 'GEMINI', Macklemore's eerste solo release in 12 jaar, kwam uit in 2017 en debuteerde op #2 in de Billboard Top 200 charts en #1 in de charts voor Rap, R&B/Hip-Hop, en Independent Albums. Macklemore woont al zijn hele leven in Seattle en heeft altijd geloofd in het gebruik van zijn platform, middelen en creatieve uitingen om invloed uit te oefenen op raciale en sociale rechtvaardigheidskwesties.

Macklemore is medeoprichter van The Residency, een hiphop- en jeugdontwikkelingsprogramma dat is uitgegroeid tot een van de belangrijkste mogelijkheden voor jonge aspirant-artiesten in de regio. Puttend uit zijn persoonlijke gevechten met drugs en alcohol, heeft Macklemore consequent zijn kunst en platform gebruikt om het bewustzijn rond verslaving en herstel te vergroten. In 2016 was hij te zien in een MTV-special met president Obama over de opioïde-epidemie in Amerika en was hij de eerste niet-regeringsfunctionaris ooit die deelnam aan de Presidential Weekly Address.

Stay Tuned

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en optredens.

Schrijf je nu in!