Menu

Front Row VIP Pakket met NFT

Front Row VIP Pakket met NFT

Volgend op zijn Irresponsible tour uit 2018, keert Emmy en Grammy genomineerde box office sensatie en comedy-icoon Kevin Hart op 26 april terug naar Ziggo Dome in Amsterdam. De show staat in het teken van zijn Reality Check Tour 2023. Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.

Let op: Dit evenement zal een telefoonvrije ervaring zijn. Het gebruik van telefoons, smartwatches en andere slimme apparaten is in de zaal niet toegestaan. Bij aankomst op de locatie worden alle telefoons, smartwatches en accessoires opgeborgen in individuele Yondr-zakjes die aan het einde van het evenement worden geopend. Gasten blijven te allen tijde in het bezit van hun apparaten en hebben er gedurende het hele evenement alleen toegang toe in de daarvoor bestemde ruimten op de locatie. Alle apparaten worden opnieuw opgeborgen in Yondr-zakjes voordat ze terugkeren naar de ruimte waar het optreden plaatsvindt. Iedereen die tijdens de voorstelling een telefoon, smartwatch of andere slimme apparaten gebruikt, wordt de zaal uit begeleid.

Front Row VIP Pakket met NFT

  • Eén (1) front row ticket
  • Eén (1) unieke Kevin Hart VIP NFT*
  • Uitnodiging tot de pre-show Kevin Hart VIP lounge inclusief lichte happen en (4) dranken per persoon
  • Gesigneerde limited edition lithograph
  • “Reality Check” satijnen tourjack
  • VIP laminate als aandenken aan de show
  • VIP entree
  • Eigen VIP check-in
  • Publieksvrij merchandise shoppen

*Unieke Kevin Hart NFT is 24 uur na de show inwisselbaar

Waarde inbegrepen ticket: € 130,-
Pakketprijs: € 840,- incl. BTW en servicekosten

Incl. btw en servicekosten

Meer over Kevin Hart

Kevin Hart is stand-up comedian, maar zorgt daarnaast voor recordomzetten bij de box offices, is tweevoudig New York Best Seller auteur en uiterst succesvol ondernemer. Hij speelde een rol in elf films die op de eerste plaats in de box office hitlijsten binnenkwamen, en hij maakte de grootste Netflix stand-up special van 2020 die later voor een Grammy voor “best comedy album” genomineerd werd. Daarnaast is hij de president van Hartbeat: een wereldwijd, multiplatform mediabedrijf dat entertainment maakt op het snijvlak van comedy en cultuur.

Hart werd door Forbes uitgeroepen tot best verdienende stand-up comedian in 2019, en stond recentelijk in een uitverkocht Crypto.com Arena in Los Angeles als onderdeel van het Netflix Is A Joke: The Festival. Zijn vorige wereldtour verkocht meer dan honderd arena’s uit en voor zijn Irresponsible tour in 2018 gingen meer dan een miljoen tickets over de toonbank.

Stay Tuned

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen! Je bent dan als eerste op

Schrijf je nu in!