Menu

Jonathan van Ness

Jonathan van Ness

De Amerikaanse tv-presentator, comedian, podcaster, auteur en hairstylist van de sterren Jonathan van Ness komt op 7 juni 2023 naar AFAS Live in Amsterdam. De ticketverkoop voor deze comedy show is inmiddels gestart via Ticketmaster.

VIP Meet & Greet Package

June 7, 2023
  • Best beschikbare zitplaats
  • Meet & Greet voorafgaand aan de show met Jonathan van Ness

Waarde inbegrepen ticket: €51,-

Incl. btw en servicekosten

Meer over Jonathan van Ness

Jonathan van Ness brak door als hairstylist in de Emmy-winnende realityserie Queer Eye op Netflix. Daar produceerde en presenteerde hij ook Getting Curious with Jonathan van Ness, naar zijn gelijknamige podcast waar hij inmiddels al meer dan 300 episodes van heeft gemaakt. Ook speelde hij mee in de hilarische webserie Gay Of Thrones, waarvoor hij drie Emmy-nominaties ontving.

Naast een uiterst succesvol programmamaker en presentator is “JVN” ook de auteur van de bestseller Over The Top: A Raw Journey To Selve-Love. Deze autobiografie won onder meer de Goodreads Choice Award en stond in de must-read lijst van onder meer TIME, Magazine, The New York Times en NPR. Daarna publiceerde hij nog Love That Story: Observations From A Gorgeously Queer Life en het kinderboek Peanut Goes For The Gold over een non-binaire cavia.

Al zijn uitingen, of het nu series, podcasts, boeken of liveshows zijn, gebruikt Jonathan van Ness als platform om verandering en zelf-liefde te promoten. Hij is fanatiek supporter van de LBGTQ+ community, spreekt zich uit tegen pesten en de stigma’s van HIV, en voor seksuele gezondheid.

Het is de eerste keer dat Jonathan van Ness een liveshow geeft in Nederland. Tijdens de vorige twee wereldtours, die hem langs uitverkochte zalen in de USA, UK, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland voerde, sloeg hij ons land over. Nu is er eindelijk de kans om deze levende legende live te zien schitteren.

Stay Tuned

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en optredens.

Schrijf je nu in!