Menu

Helene Fischer

Helene Fischer

Op woensdag 13 september 2023 komt zangeres, entertainer en icoon Helene Fischer naar GelreDome in Arnhem. De kaartverkoop voor het concert, dat deel uitmaakt van haar Rausch Live Tour is inmiddels gestart via het officiële verkoopkanaal Ticketmaster.

VIP Dinner

Sept. 13, 2023
 • Eén (1) zitplaats op vak 303 – 306 om Helene Fischer live te zien
 • Uitnodiging tot de VIP Lounge, met:
  • Diner voorafgaand aan de show
  • Afterparty met live-entertainment
  • Open bar gedurende de avond*
 • Merchandise item, exclusief ontworpen voor VIP pakketkopers
 • Helene Fischer laminate & lanyard als aandenken aan de show
 • Parkeerticket (1 per 2 personen)
 • Eventmedewerkers ter plaatse

*Bier, wijn en frisdranken

Incl. btw en servicekosten

Meer over Helene Fischer

Haar grootste hits, de beste nummers van haar achtste nummer één album 'Rausch' en een nieuwe fantastische show vol magische momenten - Helene Fischer presenteert dit alles en nog veel meer tijdens haar Arena Tour 2023. Na het sensationele succes van haar tournees in 2017 en 2018 voor meer dan 1,3 miljoen fans, brengt de komende tour een nieuw soort showervaring. Deze unieke show van de zangeres en entertainer, samen met haar band, dansers en geselecteerde artiesten van wereldklasse, wordt vertoond tijdens 70 concerten in Duitsland, Oostenrijk en Nederland. Tijdens de gloednieuwe live-productie, die door Helene Fischer is ontwikkeld in samenwerking met Cirque du Soleil, kan het publiek rekenen op nooit eerder vertoonde showelementen, een overweldigend podiumontwerp, spannende choreografieën en adembenemende momenten. Met haar veelzijdigheid en durf combineert de succesvolle artieste opnieuw zang, dans en artisticiteit tot een totaalkunstwerk van immense grandeur.

Met meer dan 17 miljoen verkochte platen is Helene Fischer een van de meest succesvolle artiesten in Europa en blijft ze zichzelf en haar optredens concert na concert met maximale passie ontwikkelen. De nieuwe show in samenwerking met Cirque du Soleil zal alles weer opnieuw overtreffen.

"Tours zijn altijd mijlpalen geweest in mijn carrière en live is de ultieme test voor een artiest", zegt Helene Fischer en voegt eraan toe: "Samen met Cirque du Soleil willen we nieuwe wegen inslaan en de fans een ervaring bieden die nog nooit eerder is vertoond. We willen overweldigende momenten vol emotie creëren, onze tomeloze vreugde met het publiek delen en creëren. Een ware roes van de zintuigen creëren!"

Stay Tuned

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en optredens.

Schrijf je nu in!