Menu

Fall Out Boy

Fall Out Boy

De Amerikaanse rock- en poppunkband Fall Out Boy geeft op dinsdag 24 oktober een concert in AFAS Live Amsterdam. De show is onderdeel van de tour 'So Much For (Tour) Dust'. Support acts tijdens deze avond zijn de Amerikaanse poprockact PVRIS en rapper nothing,nowhere.. De kaartverkoop voor het concert is inmiddels gestart via Ticketmaster.

So Much (For) VIP Experience

Oct. 24, 2023
  • Één GA staanplaatsticket
  • Exclusieve tour over het podium en de uitrusting
  • Één exclusief Fall Out Boy merchandise pakket, met items welke nergens anders beschikbaar zijn
  • VIP Early Entry
  • VIP Host op locatie

Incl. btw en servicekosten

Meer Over Fall Out Boy

Tourtitel 'So Much For (Tour) Dust' refereert aan het aankomende achtste studioalbum van Fall Out Boy: 'So Much (For) Stardust'. Voor dit album tekende de band bij platenmaatschappij Fueled By Ramen, dat ook debuutplaat 'Take This To Your Grave' uitbracht. Waar de band de afgelopen jaren experimenteerde met electropop, voeren op de nieuwste singles 'Love From The Other Side' en 'Heartbreak Feels So Good' gitaren als vanouds de boventoon.

Fall Out Boy werd opgericht in 2001 in Wilmette, Illinois en bestaat uit zanger en gitarist Patrick Stump, bassist Pete Wentz, gitarist Joe Trohman en drummer Andy Hurley. De groep heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een van de grootste namen in het rock, poppunk- en emogenre. Met onder andere de hits 'Sugar, We're Going Down', 'This Ain't a Scene, It's an Arms Race' en 'My Songs Know What You Did In The Dark (Light Em Up)' verwierf de band bekendheid over de hele wereld.

Stay Tuned

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en optredens.

Schrijf je nu in!