Menu

Depeche Mode

Depeche Mode

Wegens grote belangstelling geeft Depeche Mode op donderdag 18 mei een extra concert in Ziggo Dome als onderdeel van hun Memento Mori tournee. De kaartverkoop is direct gestart via Ticketmaster.

Hotelpakket Holiday Inn Express Arena Towers****

May 16, 2023
 • 2 Golden Circle staanplaats tickets voor de show*
 • Hotelovernachting (1 kamer, 1 nacht) voor 2 personen in het Holiday Inn Express Arena Towers**** hotel
 • Twin bed
 • Inclusief ontbijt in het hotel
 • Inclusief stads-/toeristenbelasting
 • Aparte ingang tot de Ziggo Dome voor pakkethouders, vermijd de wachtrijen
 • Ziggo Dome Wallet (t.w.v. €20,- per persoon) voor dranken gedurende de avond
 • Afterparty met DJ
 • Betaalbar tijdens de afterparty
 • Inclusief happen tijdens de afterparty
 • Exclusief merchandise item per persoon
 • Klantenservice beschikbaar op de dag van het concert

*Let op: Dit pakket is geschikt voor 2 personen en bevat 1 hotelovernachting in het Holiday Inn Express Arena Towers**** hotel (loopafstand van Ziggo Dome).

Waarde inbegrepen tickets: € 220,-

Incl. btw en servicekosten

Depeche Mode

Eerder deze week kondigde Depeche Mode, in 2020 opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame, tijdens een persconferentie in Berlijn hun nieuwe album en een wereldtournee aan voor 2023. De Memento Mori Tour ondersteunt het komende 15e studioalbum van de band, ‘Memento Mori’, dat in het voorjaar van 2023 uitkomt.

Dave Gahan en Martin Gore maakten bekend dat de nieuwe tournee, gepresenteerd door Live Nation, op 23 maart start met een bijzondere, beperkte reeks optredens in Noord-Amerika voordat de band naar Europa komt. Tijdens de korte Noord-Amerikaanse tour doet Depeche Mode onder meer Madison Square Garden in New York, het United Center in Chicago, het Kia Forum in Los Angeles en de Scotiabank Arena in Toronto aan. Daarna begint de band op 16 mei in Amsterdam aan hun Europese stadiontour, met verder onder meer concerten in Stade de France in Parijs, het Olympisch Stadion van Berlijn, het San Siro Stadion in Milaan en Twickenham Stadium in Londen.

Over ‘Memento Mori’ zegt Martin Gore: "We begonnen vroeg in de pandemie aan dit project en de thema's zijn direct geïnspireerd door die tijd. Na het overlijden van Fletch (toetsenist en mede-oprichter Andy Fletcher, red.) hebben we besloten door te gaan, omdat we zeker weten dat dit is wat hij zou hebben gewild. Dat heeft het project een extra laag van betekenis gegeven.” Dave Gahan voegt toe: "Fletch zou dit album geweldig hebben gevonden. We kijken er echt naar uit om het binnenkort met jullie te delen, en we kunnen niet wachten om het volgend jaar live aan jullie te presenteren tijdens de shows.”

De Memento Mori Tour wordt de 19e tournee van Depeche Mode en de eerste in meer dan vijf jaar. De meest recente Global Spirit Tour 2017-2018 was de langste tournee tot nu toe en een van de meest succesvolle van dat jaar: de band speelde voor meer dan 3 miljoen fans verdeeld over 130 shows in Europa en Noord-Amerika.

Stay Tuned

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en optredens.

Schrijf je nu in!