Menu

Cirque du Soleil - OVO

Cirque du Soleil - OVO

Cirque du Soleil kondigt met trots zijn terugkeer aan naar Nederland. Voor het eerst brengt Cirque du Soleil zijn energieke en hoogacrobatische productie OVO naar Amsterdam én Rotterdam. OVO, een spannende Cirque du Soleil voorstelling, is een kleurrijke blik op een nieuwe dag in het leven van insecten; een non-stop feest van energie en beweging. Door middel van adembenemende acrobatiek die de unieke persoonlijkheden en vaardigheden van diverse insectensoorten benadrukt, onderzoekt OVO de schoonheid van biodiversiteit in al zijn contrasten en levendigheid.

VIP-arrangement

Sept. 7, 2023
 • Beste zitplaats op de tribune op de zaalvloer
 • Aparte ingang tot de Ziggo Dome
 • Ontvangst in een volledig aangeklede VIP-lounge, met:
  • Welkomstdrankje
  • Diner voorafgaand aan de show
  • Dranken inbegrepen in de VIP-lounge*
 • Wallet om drankjes te kopen tijdens de pauze**
 • Naborrel in de VIP-lounge met hapje en drankje
 • Programmaboek met Tote bag (1 per 2 personen)
 • Parkeerticket (1 per 2 personen)
 • Hostess begeleiding en event support

*Bier, wijn en frisdranken

** De VIP-lounge is tijdens de show en pauze gesloten

Incl. btw en servicekosten

Meer over Cirque du Soleil - OVO

Van indrukwekkende krekels die van trampolines stuiteren tot een hypnotiserende spin die in haar web kronkelt, OVO straalt buitengewoon showmanschap uit dat tot de verbeelding spreekt. Grappig en chaotisch, maar toch lief en mooi: OVO haalt ons innerlijke kind naar boven met zijn zoete uitbundigheid. Met 100 mensen uit 25 verschillende landen, onder wie 52 artiesten, brengt OVO ('ei' in het Portugees) op het podium acrobatische acts van hoog niveau die de grenzen van het menselijk lichaam opnieuw definiëren. Sinds de opening in Montreal in 2009 heeft OVO al meer dan 7 miljoen mensen enthousiast gemaakt in 155 steden in 26 verschillende landen.

Cirque du Soleil heeft een nieuwe betekenis gegeven aan hoe de wereld naar het circus kijkt en is uitgegroeid tot een wereldwijd begrip. De Canadese organisatie, gevestigd in Montreal, werd een wereldleider in live-entertainment met het creëren van meeslepende en iconische producties van wereldklasse, verspreid over 6 continenten. Cirque du Soleil verbindt met het publiek door oprecht, menselijk en inclusief te zijn. Het bedrijf heeft het voorrecht om samen te werken met artiesten uit 64 landen, die hun creativiteit tot leven brengen op podia over de hele wereld. Het bedrijf wil een positieve impact hebben op mensen, gemeenschappen en de planeet met zijn belangrijkste instrumenten: creativiteit en kunst. Door de jaren heen zijn meer dan 220 miljoen mensen geïnspireerd, in meer dan 70 verschillende landen.

Stay Tuned

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen! Je bent dan als eerste op

Schrijf je nu in!